Wie ben ik?

 

Mijn naam is Tessa. Ik woon in Amersfoort ben gelukkig getrouwd met mijn man en we hebben samen een mooie dochter.

 

Ik ben zelf met NEI-therapie in aanraking gekomen, nadat ik aan het modderen was met een schouderklacht. Nadat ik deze klacht al een jaar met fysiotherapie had behandeld en foto's in het ziekenhuis geen uitsluitsel gaven. Kwam ik uiteindelijk stil te staan met een bijna Frozen Shoulder,  daar kwam een mentale klacht bij (burn-out). Ik dacht ga er met een open blik in, want ben zelf een wat nuchter persoon. Dus ik dacht baat het niet dan schaadt het ook niet.

 

De NEI-coach heeft mij eerst geholpen met mijn burn-out klachten. Binnen 3x zag ik de zon alweer wat meer schijnen. Toen mijn schouder weer geheel functioneerde en de pijn bleef (de fysio kwam nooit zo diep als het pijnlijke punt), hebben we 1 sessie gericht op dat punt in de schouder. Daarna was de pijn volledig weg.

 

Doordat ik met deze inzichten en lessen heb mogen zien hoe ik mijn MOOISTE leven kan leven, ben ik zo enthousiast geworden over deze behandelmethode dat ik zelf de studie ben gaan volgen. En daar geleerd dat ALLES KAN!

 

Ik wil jou graag op een rustige en geduldige manier helpen met het bewust maken en inzicht geven in jouw klacht. Door dit inzicht jouw LIEFDE & VERTROUWEN in jezelf en je lichaam te versterken, waardoor je kan vertrouwen op het zelfhelend vermogen van jouw lichaam. Leef jij vanuit jouw hoofd? Dan breng ik je graag weer in verbinding met de rest van jouw lichaam.

You can do this!

Wat anderen zeggen

Rating: 5 sterren
4 stemmen