Tarieven

NEI-behandeling per sessie:

De tijdsduur van een sessie varieert van 1,5 tot 2 uur. 

€ 120 Bij mij in de praktijk (LET OP zit op bovenverdieping) of online via videobellen

€ 60 Via foto (uitslag test achteraf via gesproken bericht)

 

Uit een sessie kan de conclusie komen dat er ondersteunende middelen moeten worden ingezet, waarvoor aparte tarieven zijn gesteld die er nog bijkomen dan.

 

Mijn diensten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Hieronder staan andere mogelijkheden hiervoor:

Via de werkgever:

Vaak reserveert je werkgever een opleidingsbudget per medewerker. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of bij personeelszaken naar jouw mogelijkheden om dit budget in te zetten voor een coachbehandeling. De kosten van een coachtraject zijn vaak vele malen lager en wordt vaak als veel effectiever ervaren.

Via de ziektekostenverzekering: 

Bij een aantal zorgverzekeraars wordt coaching vergoed in het aanvullende verzekeringspakket. Informeer bij je zorgverzekeraar.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf: 

Werkgevers zijn, na overleg met de bedrijfsarts, vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

 

Het is mogelijk om contant of via betaalverzoek te betalen. Afspraken kunnen tot 24 uur kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering korter dan 24 uur worden er kosten in rekening gebracht.

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.”

Albert Einstein